Autorské fotografie a videa uživatelů, dále autorské fotky, které nám pošlete

Brunetka (24)

Příspěvekod muryru » 2.3.2010 15:32

742374247425

Kuřácká fotka je jenom jedna, i když ta první vznikla minutu před ní, a
slečna v době pořízení určitě kouřila.
Je to typ, který se mi líbí. Silně mě zaujala, tu by mě bavilo fotit!
Škoda že se nám dívky a ženy kuřačky samy nehlásí do konkursu, jako je
třeba v Superstar a člověk si mohl vybírat :D :D
www.kuracky.cz - site administrator
muryru
administrátor

Obrázky: 8686
Pohlaví: Muž

Re: Brunetka (24)

Příspěvekod Pavel » 2.3.2010 18:34

muryru
Moc pěkná brunetka :) S tím hlášením,co není třeba jednou může být.Kdoví.To by se to fotilo a natáčelo.Ale v pohodě,ty si dokážeš vybrat sám. :D
ŽENY S CIGARETOU JSOU SEXY
Pavel - "Třetí muž"
Pavel
moderátor

Obrázky: 285

Příspěvekod Katmar » 3.3.2010 15:54

No to je neuvěřitelné myšlenkové spojení - 10 sekund před tím, než jsem klikl na tento příspěvek mně napadlo, že bychom na tyto stránky měli přitáhnout více dívek a žen :-) Dokonce mě již napadl i slogan: " Kouříte? Najděte spřízněné duše na www.kuracky.cz" Já bych klidně i na toto téma vytiskl nějaký plakát nebo banner.
Katmar
VIP+ sponzor

Obrázky: 66

Příspěvekod Katmar » 3.3.2010 15:58

Možná by se dala dívkám nabídnout i něco jako výroba kuřackého fotosetu...
Katmar
VIP+ sponzor

Obrázky: 66

Příspěvekod Pavel » 3.3.2010 19:20

čau Katmare
Ty seš fakt profesionál :D :D Jinak na zvýšené propagaci též pracujeme,určité nápady jsme už realizovali,ale spíš v zahraničí na podobných servrech jako je ten náš.Určité ovoce to přináší,např.předevčírem v noci jsme dosáhli rekordu v počtu návštěvníků v současnou dobu -40.I návštěvnost a registrace ze zahraničí se zvyšuje.Ta větší propagace u nás v ČR by se pochopitelně také hodila.Pokud máš nějaké myšlenky na propagační plakát nebo banner,budeme jedině rádi.Tyhle stránky si vytváříme všichni společně.Dík ;) ;)
Pavel - "Třetí muž"
Pavel
moderátor

Příspěvekod antaric » 3.3.2010 19:31

Katmar: Propagace nepřestane nikdy být potřeba, každý solidní nápad a realizace má dveře otevřené. Ohledně plakátu a banneru - pořád máme v paměti Tvou nabídku, zatím ještě pořád nevíme, kam ji zacílit-umístit (a podle toho by vypadal obsah). Ale hrozně rád bych. A představení na některém ze srazů - byl by to zajímavý bod programu.
Slogan "Kouříte? Najděte spřízněné duše na www.kuracky.cz" - rozhodně dobré. Uměl bych si ho představit i jako pohyblivý banner, co máme na www.kuracky.cz/uvod.
antaric
administrátor

Obrázky: 1384

Příspěvekod Pavel » 3.3.2010 19:47

Antarici
Ten Katmarův slogan je fakt dobrý-jednoduchý,stručný a výstižný a navíc zve na návštěvu našich stránek.Opravdu by stál za zveřejnění.
Pavel - "Třetí muž"
Pavel
moderátor

Příspěvekod antaric » 3.3.2010 19:53

Slogan by měl samozřejmě zesílený význam v okamžiku, až tady bude existovat i seznamka (po níž se ukázalo je velká poptávka - viz viewtopic.php?f=20&t=1223).

Seznamka zatím není, nebyla součástí upgradu 27.2.2010, nicméně technologicky jsem si připravil podvozek pro její snažší implementaci (k níž dojde doufám během roku).
antaric
administrátor

Obrázky: 1384

Příspěvekod Pavel » 3.3.2010 21:45

Seznamka,to je vemi zajímavý krok do dosud neprobádané oblasti. Všichni jsme si vědomi určitých rizik,která to přináší.Je tam potřeba určitě připravit a doladit spoustu věcí.Ale v každém případě to stojí za vyzkoušení.Já jsem pro.Třeba se to osvědčí.Já osobně ji sice nevyužiju,nemám důvod,ale budu držet palce těm,co se o to pokusí.
Pavel - "Třetí muž"
Pavel
moderátor

Příspěvekod honza » 3.3.2010 22:24

Hele tam já stejně nemám šanci jako hlavní úchylák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aby jste pak ze sebe nedělali hezouny a nepřestali se mnou komunikovat jako že Brrrrrr to je ten deviant :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To né my ho neznáme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
honza
VIP+ uživatel

Obrázky: 20

Zpět na Vaše autorské fotografie a videa kuřaček