Diskuzní fórum - forum.kuracky.cz
5. živé setkání příznivců - čtvrtek 16. září 2010 ›
27.8.2010 Ženský svět kuřaček ›
• Stránka 1 z 1
Brunetka (24)
Kuřácká fotka je jenom jedna, i když ta první vznikla minutu před ní, a
slečna v době pořízení určitě kouřila.
Je to typ, který se mi líbí. Silně mě zaujala, tu by mě bavilo fotit!
Škoda že se nám dívky a ženy kuřačky samy nehlásí do konkursu, jako je
třeba v Superstar a člověk si mohl vybírat
www.kuracky.cz - site administrator
- muryru
- administrátor
- Obrázky: 8686
- Pohlaví:

Re: Brunetka (24)
muryru
Moc pěkná brunetka
S tím hlášením,co není třeba jednou může být.Kdoví.To by se to fotilo a natáčelo.Ale v pohodě,ty si dokážeš vybrat sám.
ŽENY S CIGARETOU JSOU SEXY
Moc pěkná brunetka
ŽENY S CIGARETOU JSOU SEXY
Pavel - "Třetí muž"
- Pavel
- moderátor
- Obrázky: 285
- Pohlaví:

No to je neuvěřitelné myšlenkové spojení - 10 sekund před tím, než jsem klikl na tento příspěvek mně napadlo, že bychom na tyto stránky měli přitáhnout více dívek a žen :-) Dokonce mě již napadl i slogan: " Kouříte? Najděte spřízněné duše na www.kuracky.cz" Já bych klidně i na toto téma vytiskl nějaký plakát nebo banner.
- Katmar
- VIP+ sponzor
- Obrázky: 66
- Pohlaví:

Možná by se dala dívkám nabídnout i něco jako výroba kuřackého fotosetu...
- Katmar
- VIP+ sponzor
- Obrázky: 66
- Pohlaví:

čau Katmare
Ty seš fakt profesionál
Jinak na zvýšené propagaci též pracujeme,určité nápady jsme už realizovali,ale spíš v zahraničí na podobných servrech jako je ten náš.Určité ovoce to přináší,např.předevčírem v noci jsme dosáhli rekordu v počtu návštěvníků v současnou dobu -40.I návštěvnost a registrace ze zahraničí se zvyšuje.Ta větší propagace u nás v ČR by se pochopitelně také hodila.Pokud máš nějaké myšlenky na propagační plakát nebo banner,budeme jedině rádi.Tyhle stránky si vytváříme všichni společně.Dík

Ty seš fakt profesionál
Pavel - "Třetí muž"
- Pavel
- moderátor
- Pohlaví:

Katmar: Propagace nepřestane nikdy být potřeba, každý solidní nápad a realizace má dveře otevřené. Ohledně plakátu a banneru - pořád máme v paměti Tvou nabídku, zatím ještě pořád nevíme, kam ji zacílit-umístit (a podle toho by vypadal obsah). Ale hrozně rád bych. A představení na některém ze srazů - byl by to zajímavý bod programu.
Slogan "Kouříte? Najděte spřízněné duše na www.kuracky.cz" - rozhodně dobré. Uměl bych si ho představit i jako pohyblivý banner, co máme na www.kuracky.cz/uvod.
Slogan "Kouříte? Najděte spřízněné duše na www.kuracky.cz" - rozhodně dobré. Uměl bych si ho představit i jako pohyblivý banner, co máme na www.kuracky.cz/uvod.
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 1384
- Pohlaví:

Antarici
Ten Katmarův slogan je fakt dobrý-jednoduchý,stručný a výstižný a navíc zve na návštěvu našich stránek.Opravdu by stál za zveřejnění.
Ten Katmarův slogan je fakt dobrý-jednoduchý,stručný a výstižný a navíc zve na návštěvu našich stránek.Opravdu by stál za zveřejnění.
Pavel - "Třetí muž"
- Pavel
- moderátor
- Pohlaví:

Slogan by měl samozřejmě zesílený význam v okamžiku, až tady bude existovat i seznamka (po níž se ukázalo je velká poptávka - viz viewtopic.php?f=20&t=1223).
Seznamka zatím není, nebyla součástí upgradu 27.2.2010, nicméně technologicky jsem si připravil podvozek pro její snažší implementaci (k níž dojde doufám během roku).
Seznamka zatím není, nebyla součástí upgradu 27.2.2010, nicméně technologicky jsem si připravil podvozek pro její snažší implementaci (k níž dojde doufám během roku).
- antaric
- administrátor
- Obrázky: 1384
- Pohlaví:

Seznamka,to je vemi zajímavý krok do dosud neprobádané oblasti. Všichni jsme si vědomi určitých rizik,která to přináší.Je tam potřeba určitě připravit a doladit spoustu věcí.Ale v každém případě to stojí za vyzkoušení.Já jsem pro.Třeba se to osvědčí.Já osobně ji sice nevyužiju,nemám důvod,ale budu držet palce těm,co se o to pokusí.
Pavel - "Třetí muž"
- Pavel
- moderátor
- Pohlaví:

Hele tam já stejně nemám šanci jako hlavní úchylák

Aby jste pak ze sebe nedělali hezouny a nepřestali se mnou komunikovat jako že Brrrrrr to je ten deviant
To né my ho neznáme

Aby jste pak ze sebe nedělali hezouny a nepřestali se mnou komunikovat jako že Brrrrrr to je ten deviant
- honza
- VIP+ uživatel
- Obrázky: 20
- Pohlaví:

• Stránka 1 z 1
Zpět na Vaše autorské fotografie a videa kuřaček