Proč se nám líbí ženy s cigaretou?

Re: Co vás u kuřaček nejvíc dostane?

Příspěvekod honza » 10.3.2010 17:12

Hmm pěkná a tak se rovnou zeptám at nechodím kolem horké kaše má LG smoking :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
honza
VIP+ uživatel

Obrázky: 20
Pohlaví: Muž

Příspěvekod nob321ody » 10.3.2010 17:37

honza, jestli nemá taky LG telefon :D :D :D
ale fakt pěkná
nob321ody
VIP uživatel

Obrázky: 57

Příspěvekod Pavel » 10.3.2010 20:10

muryru
moc pěkná,líbí se mi :) :) :)
ŽENY S CIGARETOU JSOU SEXY
Pavel - "Třetí muž"
Pavel
moderátor

Obrázky: 285

Příspěvekod Tato » 12.3.2010 8:09

Billda : Také se mi líbí, když si třeba před nákupním centrem zapálí matka s pubertální dcerou, ale přitahuje mne spíše ta matka. Pokud jde o matku nekuřačku a dceru, která kouří, plně smekám před matkou. Je vidět, že svou dceru chápe jako plnohotnou a svéprávnou bytost.

Včera předemno ve frontě na pokladnu čekaly tři ženy : načančaná asi pětatřicetiletá blondýnka v minisukni a vysokých kozačkách, mlaďounká středoškolačka a asi šedesetiletá silně kurpulentní paní. Z jejich povídání vyplynulo, že se jedná o matku, dceru a babičku. Po té co opustily nákupní centrum všechny tři si zapálily a kouřily. Není to krásný příklad mezigeneračního kuřáckého souznění ?
Tato
VIP uživatel

Příspěvekod antaric » 14.3.2010 15:17

Billda: Vypadá to, že jsi můj člověk - stejných věcí si všímám a dělají mi stejně radost! :-) Pokud jde o krabičku cigaret zasunutou za síťovinkou baťůžku, viděl jsem to víckrát (ale pravda tak běžný jev to není). Na jednu holku si ovšem pamatuju, jezdívala v MHD podobnou trasu, když jsem jezdil ke klientovi, viděl jsem ji několikrát a vždy cigarety měla tak umístěné. Vystupovala o stanici dřív, ale nikdy jsem ji nestačil vidět si hned zapalovat. (Bohužel jsem za klientem vždy spěchal, nebyla možnost vystoupit za ní).

Tuhle nedávno jsem jel busem zase jinam, jedu celou dobu a pak si všimnu, že skoro sedím na krabičce cigaret. Viceroyky, ještě nerozbalený. Hned mě napadlo, že patří nějaký mlaďonký kuřačce, která je nešťastná, že ten den nemá co kouřit. Nechat či vzít? Autobus poloprázdný a krabka tam byla od mého nástupu (skoro z konečné).
Nakonec jsem je vzal - která kuřačka se o ně hlásí, může dorazit na náš sraz v dubnu :-) Rád je některé dám, věnuju.
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor

Obrázky: 1384

Příspěvekod Ppss » 14.3.2010 19:39

Mě se osobně líbí velmi silné kuřačky, které si zapalují jednu cigaretu od druhé a to nejen v hospodě, ale i třeba v parku. Dobré je když je tam takových kuřaček prostě více. V takových situacích prostě musím kouřit. To se bez cigarety vydržet nedá.
Jednou jsem zažil kuřačku, která zapalovala jednu od druhé a za 30 minut vykouřila cca. 8 cigaret. To bylo něco pěkného vedle ní sedět na lavičce. Pak dokouřila a odešla na autobus.

Jinak je samozřejmně je něco pěkného vidět kouřící mladé holky ve věku 13 let a více. Přímo super je když končí vyučování na SOU obchodní v Belgické ulici v Praze 2 zhruba kolem 14 hod. To se z budovy vynoří 95% holek a z toho 99,99 % jsou kuřačky, které si okamžitě nebo ještě v průchodu budovy zapalují. Poměrně často tam procházím a musím se pravidelně na tu podívánou podívat. Je to něco tak pěkného. Holky která tam nekouří, jen jak nit v kupce sena. Myslím, že by každá mladá holka měla prostě kouřit, neboť je to moc pěkné a sexy. Navíc řada z nich jsou silné kuřačky, které vykuřují o přestávce jednu od druhé.
Zatím nemám odvahu vzít foto, kameru a jít to natočit. Pokud by se to podařilo, bylo by to určitě něco tak úžasného.

Jinak se mě samozřejmně líbí matky, které jsou po ulici s dcerou a to buď obě nebo dcera kouří. Případně když si dcera zapaluje přímo před matkou nebo jí matka připálí.
Také se mě líbí kuřačky, které mohou doma kouřit úplně všude a je tedy normální si třeba zapálit nejen v pokoji, ložnici, ale třeba v koupelně ve vaně plné pěny či třeba při sexu. To je také moc pěkné.

Pak se mě moc líbí kuřačky, které porušují díky své závislosti zákazy kouření, Třeba nevydrží a musí si zapálit z okna vlaku nebo kouří na zastávkách nebo při jízdě autem. To je také moc krásné.

Určitě se ještě něco najde. Takovou perličku. Jednou jsem viděl kouřit krátce chlapa a ženu středního věku přímo na peroně metra stanici Muzeum na trase C. Ještě že je tam nikdo z pracovníků metra, revizorů nebo strážníků neviděl.
Ppss
VIP+ uživatel

Obrázky: 5

Příspěvekod Billda » 15.3.2010 18:14

Ppss: Tak tu školu - SOU obchodní v Belgické - v době přestávky nebo na konci vyučování ti jen bledě závidím...
Billda
VIP uživatel

Obrázky: 3

Příspěvekod zdenda123 » 28.4.2010 23:08

někdo kdesi na nějakém fóru napsal, že nejlepší jsou "ty co na to nevypadají" to je dle mého přesně ono. musí vypadat jako nekuřačka ....
zdenda123
VIP sponzor

Pohlaví: nespecifikováno

Příspěvekod antaric » 29.4.2010 22:42

zdenda123: Ano, přesně, to je jedna z dalších věcí, která mě dostane. Žena, dívka, slečna, do které by to nikdo neřekl, vytahuje cosi z kabelky, chvilka napětí a ona to krabička cigaret! Ladné a samozřejmé vytažení a zasunutí mezi rty... a pak... to už znáte, prostě veliké potěšení, radost, fascinace... i ona podléhá té krásné vášni...
www.kuracky.cz - site administrator
antaric
administrátor

Obrázky: 1384

Předchozí

Zpět na Diskuse o nás